paraew kuru meyve için ürünler (5)

Tam Organik Kakule

Tam Organik Kakule

Kardamom (Elettaria cardamomum) Kardamom, tropik bölgelerde, özellikle Hindistan ve çevresindeki yüksek alanlarda yetişir. Bu baharat, zencefil ailesindendir ve özellikle Hint ve Orta Doğu mutfaklarında sıkça kullanılır. İçinde siyah tohumlar bulunan yeşil kapsüller, aromalarını yayar. Kardamom, harika bir tatlı ve keskin bir kokuya sahiptir. Kardamomun tadı Kardamom, bergamot, limon ve kafur gibi ferah bir tat verirken, eukaliptüs alt tonları taşır. Kullanıldığında, harika bir çiçeksi tat ortaya çıkar. Baharat hızla baskın hale gelir, bu yüzden fazla kullanmamaya dikkat edin. Kardamom ile neler yapabilirsiniz Kardamom ile birçok farklı şey yapabilirsiniz. Bir güveç veya köriye eklemeyi deneyin, havuçlu kek veya başka bir lezzetli hamur işinde bir çay kaşığı kullanın.
Kuru Kayısı

Kuru Kayısı

Kuru kayısılar gerçek bir vitamin deposudur, bu nedenle kuru meyve olarak sınıflandırılırlar. Kuru kayısıların besin içeriği, taze kayısılara göre neredeyse beş kat daha yüksektir. Kuru kayısılar A ve C vitamini açısından zengindir. Ayrıca yemek pişirmede de kullanılabilirler; et, balık, soslar veya salatalara uygun ince bir tat katabilirler.
Kuru Meyve ve Kuruyemiş

Kuru Meyve ve Kuruyemiş

Sertifikalı organik tarımdan yüksek kaliteli kuru meyveler ve kuruyemişler. Geniş bir organik kuru meyve ve kuruyemiş seçeneği. Almanya genelinde gönderim.
Kuru meyveler - Armutlar: Meyvemsi tat

Kuru meyveler - Armutlar: Meyvemsi tat

Ürün Bilgisi Bezelyeler, Kaliforniya'da eylül ve ekim ayları boyunca hasat edilirken, Güney Afrika'da hasat zamanı şubat ve mart ayları civarındadır. Tamamen olgunlaşmadan hemen önce hasat etmek önemlidir, çünkü olgunlaştıklarında daha fazla işleme için çok yumuşak olurlar. Hasattan hemen sonra, şok dondurulurlar, ikiye kesilirler ve lekeli parçalar halinde kurutulurlar. Fumigasyona tabi tutulmamış meyveler, nem oranı on sekiz yüzdeye kadar olan fumigasyona tabi tutulmuş olanlardan daha iyi bir tada sahiptir. Ancak, fumigasyona tabi tutulmamış ürün daha pahalıdır, çünkü üretim için daha fazla taze meyve kullanılması gerekmektedir. Ayrıca, kurutma süreci daha uzun sürdüğü için daha fazla ağırlık kaybı yaşarlar. Köken Ana armut ihraç eden ülkeler Güney Afrika, Arjantin ve Çin'dir.
Çemen Tohumu

Çemen Tohumu

Trigonella foenum-graecum Köken: Hindistan